Μεγάλη επιτυχία είχε και η φετινή εκδήλωση τού ΑΞΙΟΤΗΣ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πολλά παλιά και νεότερα μέλη καθώς και πολλοί φίλοι τού σωματείου βρέθηκαν, συζήτησαν, συνέφαγαν   και διασκέδασαν στο πάντα φιλόξενο περιβάλλον τού κτηρίου Κωστής Παλαμάς. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο,  το ΔΣ και όλους τους παρευρισκομένους για την όμορφη βραδιά και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη εκδήλωση του σωματείου στις 9 Φλεβάρη.

Μήνυμα Προέδρου

κ. Γιάννη Αναστασόπουλου

 

Χαιρόμαστε που έχουμε μαζί μας καλούς και πιστούς φίλους του Αξιότη και – όπως έχει πει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής – δεν έχει σημασία το μέγεθος της σκηνής, αλλά το έργο που παίζεται σε αυτήν.

 

Στον Αξιότη συνεχίζουμε, με συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, να υποστηρίζουμε αξίες όπως η Αριστεία, η Αξιοκρατία, η Διαφάνεια και είμαστε αντίθετοι στο πελατειακό κράτος – λάφυρο.

 

Έχουμε ανάγκη από πολιτική Ηγεσία απαλλαγμένη από αυταπάτες και ιδεοληψίες. Από Ηγέτες με όραμα και το απαιτούμενο σθένος να δουν την πραγματικότητα κατάματα και όχι με ψευδαισθήσεις.

 

Ας είναι το 2016 μια χρονιά που θα μας κάνει να επενδύσουμε σε ανθρώπινες αξίες και θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε πάλι όραμα και προοπτική.

 

Με τις καλύτερες ευχές μου για κάθε τι που θα κάνει την καινούργια χρονιά ξεχωριστή!