Προς τα μέλη του Σωματείου Αξιότης

 

Σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 13ης Μαρτίου 2018 και τις διατάξεις του Άρθρου 9 παρ.2 και του Άρθρου 10 παρ.1 & παρ. 2 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00 στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κτήριο Κωστή Παλαμά, Ακαδημίας & Σίνα.

 

Επειδή δεν είναι επιτεύξιμη η απαιτούμενη από το Καταστατικό απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης (παρουσία της απόλυτης πλειοψηφίας των τακτικών μελών) η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται σε νεότερη ημερομηνία μεταξύ επτά (7) και δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την πρώτη σύγκληση, σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 3 του Καταστατικού.

 

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να σημειώσετε στο ημερολόγιο σας ως οριστική ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων και παρουσίαση

Έκθεσης Επιτροπής Ελέγχου για το έτος 2017.

  1. Έγκριση Απολογισμού του έτους 2017 και του Προϋπολογισμού του έτους 2018.
  2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από την ευθύνη διαχείρισης για την παρελθούσα χρήση.
  3. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.
  4. Ανακοίνωση αποδοχής νέων μελών του Σωματείου.
  5. Λοιπά θέματα.

 

 

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη του Σωματείου που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (άρθρο 10 παρ.8).

 

Σας ενημερώνουμε τέλος, ότι σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 10 του Καταστατικού, μπορεί το κωλυόμενο μέλος να εκπροσωπηθεί από άλλο μέλος με γραπτή εξουσιοδότηση, που πρέπει να κατατεθεί στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης. Υπενθυμίζεται ότι κάθε παρόν μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι δύο (2) απόντα μέλη (συνημμένη εξουσιοδότηση).

Αθήνα, 18 Απριλίου 2018

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

   Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας                     

Γ. Αναστασόπουλος                                        Β.Γλύνης