Δημοσιεύσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 22/07/2020  και τις διατάξεις του Άρθρου 9 παρ.2 και του Άρθρου 10  παρ.1 & παρ. 2 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/09/2020 και ώρα 18.30 μέσω τηλεδιάσκεψης, ένεκα των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία.

Εφόσον δεν είναι επιτεύξιμη η απαιτούμενη από το Καταστατικό απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης με την πλειοψηφία των τακτικών μελών, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε νεότερη ημερομηνία, σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 3 του Καταστατικού, η οποία θα είναι η 29/09/2020.

Τα  θέματα Ημερήσιας Διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων και παρουσίαση Έκθεσης Επιτροπής  Ελέγχου για το έτος 2019.
  2. Έγκριση Απολογισμού του έτους 2019 και του Προϋπολογισμού του έτους 2020.
  3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από την ευθύνη διαχείρισης για την παρελθούσα χρήση.
  4. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.
  5. Ανακοίνωση αποδοχής νέων μελών του Σωματείου.
  6. Λοιπά θέματα.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη του Σωματείου που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (άρθρο 10 παρ.8), ως εκ τούτου καλούμε τα μέλη που έχουν οικονομική εκκρεμότητα να επικοινωνήσουν με τον Ταμία κ Άγγελο Αγραφιώτη (6946 460046, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για τακτοποιήσουν την οφειλή.

Σας ενημερώνουμε τέλος, ότι σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 10 του Καταστατικού, μπορεί το κωλυόμενο μέλος να εκπροσωπηθεί από άλλο μέλος με γραπτή εξουσιοδότηση, που πρέπει να σταλεί στον Γραμματέα . Δημήτρη Μηλιόρδο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Υπενθυμίζεται ότι κάθε παρόν μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι δύο (2) απόντα μέλη (συνημμένη εξουσιοδότηση).

Αθήνα,  22 Ιουλίου 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας                      

  Β. Γλύνης                                             Δ. Μηλιόρδος

 

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τη συμμετοχή σας (Δημήτρης Μηλιόρδος, 6977 308362 )