Δημοσιεύσεις

Η πίτα του ΑΞΙΟΤΗΣ

 
 Καλή Χρονιά! Το σωματείο Αξιότης εύχεται στα μέλη, τους φίλους και τις οικογένειες τους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά και επιτυχίες!
Και η πρώτη επιτυχία ήρθε για τον Βαγγέλη Μαρνέρη με την μορφή του φλουριού της βασιλόπιτας, που συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικό δώρο που θα του θυμίζει αυτή την επιτυχία για πολλά πολλά χρόνια. Μπράβο Βαγγέλη!!!







Στην όμορφη εκδήλωση της κοπής της -νοστιμότατης- πίτας, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε για τα σοβαρά αλλά και να αστειευτούμε με τα φαιδρά θέματα της επικαιρότητας. Δηλώσαμε την πρόθεση μας να κάνουμε το σωματείο ακόμα καλύτερο, με ευρεία θεματολογία, εκλεκτούς καλεσμένους και προτάσεις λύσεων στα θέματα που μας προβληματίζουν.
Ο πρόεδρος Γιάννης Αναστασόπουλος που έκοψε την πίτα, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ευχήθηκε το 2014 να πάει ακόμα καλύτερα για τον σύλλογο, τα μέλη αλλά και την χώρα. Και ακόμα μια φορά δεσμεύτηκε ότι ο Αξιότης θα έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτό.
Στο δείπνο που ακολούθησε η διάθεση ανέβηκε ακόμη περισσότερο και δώσαμε ήδη ραντεβού για νέες γευστικές και όχι μόνο εξορμήσεις.
Χρόνια Πολλά λοιπόν και Καλή Χρονιά!