Δημοσιεύσεις

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014,  στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του ΑΞΙΟΤΗΣ με θέμα: «Τα Δυτικά Βαλκάνια ως πρόβλημα και ως προοπτική». 

 

Ο ομιλητής κύριος Παντελής Καρκαμπάσης, Πρέσβης & Διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε με ακρίβεια και λεπτομέρεια το θέμα και απέσπασε την προσοχή και το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων μελών και φίλων του σωματείου.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Καρκαμπάση για την ενημέρωση πάνω σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα καθώς και τα μέλη και φίλους του ΑΞΙΟΤΗΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στον τόσο εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε την παρουσίαση.

 

Σύντομα στο blog μας θα αναρτηθεί περίληψη της παρουσίασης και της συζήτησης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.