Δημοσιεύσεις

Με μεγάλη επιτυχία το σωματείο ΑΞΙΟΤΗΣ έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με μεγάλη παρουσία μελών και το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο δείπνο που κύλησε με κέφι και μας έφερε όλους ακόμα πιο κοντά. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε σε αυτό το σημείο να ευχηθούμε στον μεγάλο τυχερό Δημήτρη Δανηλάτο, που κέρδισε το φλουρί -και το όμορφο δώρο που το συνόδευε- Καλή και Δημιουργική Χρονιά με υγεία και ευτυχία! Ο πρόεδρος του ΑΞΙΟΤΗΣ κ. Γιάννης Αναστασόπουλος και όλο το ΔΣ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχές τους στα μέλη και τους φίλους του ΑΞΙΟΤΗΣ.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΞΙΟΤΗΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΤΡΙΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Από όλους μας στο Δ.Σ. ένα θερμό καλωσόρισμα στη σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΑΞΙΟΤΗ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος είναι μαζί μας οι σύντροφοί μας και φίλοι του Σωματείου.

Ξεκινήσαμε ένα καινούριο ταξίδι στο νέο χρόνο και η ευχή είναι το καράβι του 2015 να είναι καλοτάξιδο, γεμάτο και από θησαυρούς με άυλα αγαθά και δώρα της ζωής όπως ΥΓΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΦΙΛΟΥΣ.

Είθισται αυτή την περίοδο κάθε χρόνου να κάνουμε κι έναν απολογισμό σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, βάζοντας και στόχους για το νέο χρόνο.

Πρώτα δύο λόγια για το σπίτι μας τον ΑΞΙΟΤΗ.

Βασικοί στόχοι παραμένουν:

1)   η Ανιδιοτελής εθελοντική προσφορά των μελών.

2)   η Ενεργοποίηση των μελών, η δραστηριοποίηση και υποστήριξη στο έργο του Σωματείου

3)   η Εξωστρέφεια, με συνέπεια  στην περαιτέρω ισχυροποίηση του ρόλου του ΑΞΙΟΤΗΣ.

 

Ήδη τη χρονιά που πέρασε ήρθαμε ακόμα πιο κοντά στους παραπάνω στόχους.

Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι με θέσεις και προτάσεις – και όχι απλώς διαπιστωτικοί και καταγγελτικοί.

 

Κι όπως είχε πει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής:

«Σημασία δεν έχει το μέγεθος της σκηνής αλλά το έργο που παίζεται πάνω σε αυτήν», κι αυτό ταιριάζει απόλυτα με το Σωματείο μας.

Επιτρέψατε μου  να κάνω ένα χρονικό άλμα και να ευχηθώ στο τέλος του 2015 να έχουμε βιώσει μια γόνιμη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, μια χρονιά παραγωγική – μια χρονιά ανάρρωσης και εξέλιξης με ένα πολιτικό σκηνικό κοινής λογικής και συνεργασίας για το καλό του τόπου.

Αυτή θα ήθελα να είναι η εικόνα της χώρας του χρόνου τέτοια εποχή κάνοντας έναν απολογισμό θετικό για το 2015 και ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, διότι εφέτος πάσχισα αλλά δεν μπόρεσα και επειδή ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις, ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!